Uitgever van businessbladen

Het altijd weer denken in doel en doelgroep in een business to business werkveld maakt Lagrouw tot een inventieve uitgever van bedrijfsbladen. 25 Jaar ervaring in het creëren van creatieve mediaplannen voor bedrijven heeft geleid tot het inzicht om zelf bedrijfsbladen te ontwikkelen gericht op zakelijke beslissers.

Altena Business

Zakenblad dat vier maal per jaar verschijnt in de regio Land van Heusden en Altena, Gorinchem, Raamsdonksveer en Geertruidenberg. Platform voor alle ondernemers in deze regio’s. Draait inmiddels al weer vijf jaar en is als eerste zakenblad in dit gebied uitgegroeid tot een begrip met hoge naamsbekendheid. Bekijk hier de laatste editie.

Altena Business 30

Familiebedrijf in beeld

Nieuw vakblad dat kijkt in de ziel van het familiebedrijf, de ruggengraat van onze economie. Familiebedrijven worden gekenmerkt door een hechte keten gefundeerd op gedegen bedrijfsvoering, passie, hoge betrokkenheid van de medewerkers en een directie die het langetermijnbelang voorop stelt. Familiebedrijf in beeld is spokesman van de directie en interviewt klanten, leveranciers en stakeholders. Zo ontstaat een levendig beeld van deze dynamische bedrijven. Bekijk hier de edities.
ASWA Keukens
Container Service C. Groenenboom
Jansma Burdaard
Middelkoop Keukens, Badkamers & Interieur
Aannemersbedrijf A.G.J.C. van Breda
Weduwe de Bruyn Logistics
Van Diessen Keukens
Makso Elektronica Assemblage
Das Keukens
Diepeveen
Tinnemans Keukens
Van der Tol bv
Gubbels
Jac Ruyters Groep
Reyrink
Berkers
Inco
Kwetters
De Werkendamse
Aannemersbedrijf van Duin

Speciaal magazines

Een eigen relatiemagazine, dat kan natuurlijk ook. Lagrouw werft hiervoor de benodigde adverteerders Zodoende kan ieder bedrijf of non profit organisatie tegen geen, of geringe, kosten haar eigen magazine ontwikkelen. Bekijk de resultaten.

De Groene Pluim

De Waal Kozijnen

Zijlstra Infra

Wenzo Wireless

Hortus Leiden

Kernwaarden

1

Branden is meer dan een leuk logootje

Zoek de ziel van je bedrijf en heb het lef om je te onderscheiden. Maar denk altijd van buiten naar binnen in plaats van andersom.

2

Meestal is minder meer, niet altijd

De kunst van het weglaten. Wij mogen die graag beoefenen. Zoals schrijven schrappen is. Toch kan over the top effectief zijn.

3

Waak voor versnippering

Een beetje van dit en een beetje van dat. Dan houdt u iedereen te vriend. Behalve uw doelgroep.

Uitgelicht

RETAILENBkopie

Wij werken in de food bijvoorbeeld voor het prachtige merk Polderlam, en ook in de woninginrichting voor de Woonboulevard Sliedrecht. Retail ten voeten uit. Maar we zijn ook kind aan huis in de houtverwerkende industrie, de bouw, de scheepsbouw en de zakelijke dienstverlening. Misschien wel in die van u. Bel ons op 0183-401078 of mail info@lagrouwsc.nl voor een inspirerende kennismaking!

ab18-voorbeeld

Ons A-merk. Complete productie van dit zakenblad door Lagrouw Communicatie: redactie, advertentieverkoop en fotografie. Verschijnt vier keer jaar jaar in Altena, Gorcum en Dongemond.

Blader door het ISSUU bestand

Web woonboulevard in mal

Huis aan huis folder met actiematig karakter. Website heeft vooral tot doel te fungeren als richtingwijzer. Inmiddels uitgebreid met SEO, woonblog en zoekoptimalisatie