Uitgever van businessbladen

Speciale magazines
De Groene Pluim
De Waal Kozijnen
Zijlstra Infra
Wenzo Wireless
Hortus Leiden


Familiebedrijf in beeld
Nieuw vakblad dat kijkt in de ziel van het familiebedrijf, de ruggengraat van onze economie. Familiebedrijven worden gekenmerkt door een hechte keten gefundeerd op gedegen bedrijfsvoering, passie, hoge betrokkenheid van de medewerkers en een directie die het langetermijnbelang voorop stelt. Familiebedrijf in beeld is spokesman van de directie en interviewt klanten, leveranciers en stakeholders. Zo ontstaat een levendig beeld van deze dynamische bedrijven. Bekijk hier de edities.

ASWA Keukens
Container Service C. Groenenboom
Jansma Burdaard
Middelkoop Keukens, Badkamers & Interieur
Aannemersbedrijf A.G.J.C. van Breda
Weduwe de Bruyn Logistics
Van Diessen Keukens
Makso Elektronica Assemblage
Das Keukens
Diepeveen
Tinnemans Keukens
Van der Tol bv
Gubbels
Jac Ruyters Groep
Reyrink
Berkers
Inco
Kwetters
De Werkendamse
Aannemersbedrijf van Duin
Janssen Group Maastricht

Maakindustrie in beeld
De Nederlandse maakindustrie is springlevend. Hier zit de toekomst van ons land; bedenken, maken en creativiteit verbinden met technologie. Ons vakblad heeft tot doel om voorbeelden van dit type bedrijven op te sporen en te presenteren. Prachtige parels.

Maakindustrie in beeld Makso

Kernwaarden

1

Branden is meer dan een leuk logootje

Zoek de ziel van je bedrijf en heb het lef om je te onderscheiden. Maar denk altijd van buiten naar binnen in plaats van andersom.

2

Meestal is minder meer, niet altijd

De kunst van het weglaten. Wij mogen die graag beoefenen. Zoals schrijven schrappen is. Toch kan over the top effectief zijn.

3

Waak voor versnippering

Een beetje van dit en een beetje van dat. Dan houdt u iedereen te vriend. Behalve uw doelgroep.

Uitgelicht

RETAILENBkopie

Wij werken in de food bijvoorbeeld voor het prachtige merk Polderlam, en ook in de woninginrichting voor de Woonboulevard Sliedrecht. Retail ten voeten uit. Maar we zijn ook kind aan huis in de houtverwerkende industrie, de bouw, de scheepsbouw en de zakelijke dienstverlening. Misschien wel in die van u. Bel ons op 0183-401078 of mail info@lagrouwsc.nl voor een inspirerende kennismaking!

Link_header

Ons A-merk. Complete productie van dit zakenblad door Lagrouw Communicatie: redactie, advertentieverkoop en fotografie. Verschijnt landelijk.

Klik hier voor de website

1

ICT intermediair, beursgenoteerd in Hoofddorp waar wij de complete rebranding voor ontwikkelden: correspondentie, routing, bebording, jaarverslagen, events.

POLD_LOGONLFCNI-black

(H)eerlijk lamsvlees uit de polder

Zo uit de wei in de winkel. Dat is Polderlam uit Deurne. Lagrouw ontwikkelde de complete marktintroductie van dit nieuwe fenomeen: huisstijl, outdoor, website en binnenkort nog veel meer…

www.polderlam.nl