Magazines en meer

Zie ons vooral als een bureau dat sterk is in storytelling en corporate design. We maken magazines, gesponsord en niet-gesponsord, bedrijfsnieuws (online en in print) en zijn gespecialiseerd in corporate design. In de loop der jaren hebben wij als bureau een bewuste keus gemaakt om door te gaan waar we goed in zijn. We doen niet alles, wel veel.

Daar zouden we best eens met u over willen praten Een e-mailtje is gauw verzonden, of nog sneller: bel 0183-401078 voor een inspirerende ontmoeting!

Kernwaarden

1

Branden is meer dan een leuk logootje

Zoek de ziel van je bedrijf en heb het lef om je te onderscheiden. Maar denk altijd van buiten naar binnen in plaats van andersom.

2

Meestal is minder meer, niet altijd

De kunst van het weglaten. Wij mogen die graag beoefenen. Zoals schrijven schrappen is. Toch kan over the top effectief zijn.

3

Waak voor versnippering

Een beetje van dit en een beetje van dat. Dan houdt u iedereen te vriend. Behalve uw doelgroep.

Uitgelicht

RETAILENBkopie

Wij werken in de food bijvoorbeeld voor het prachtige merk Polderlam, en ook in de woninginrichting voor de Woonboulevard Sliedrecht. Retail ten voeten uit. Maar we zijn ook kind aan huis in de houtverwerkende industrie, de bouw, de scheepsbouw en de zakelijke dienstverlening. Misschien wel in die van u. Bel ons op 0183-401078 of mail info@lagrouwsc.nl voor een inspirerende kennismaking!

Link_header

Ons A-merk. Complete productie van dit zakenblad door Lagrouw Communicatie: redactie, advertentieverkoop en fotografie. Verschijnt landelijk.

Klik hier voor de website

1

ICT intermediair, beursgenoteerd in Hoofddorp waar wij de complete rebranding voor ontwikkelden: correspondentie, routing, bebording, jaarverslagen, events.

POLD_LOGONLFCNI-black

(H)eerlijk lamsvlees uit de polder

Zo uit de wei in de winkel. Dat is Polderlam uit Deurne. Lagrouw ontwikkelde de complete marktintroductie van dit nieuwe fenomeen: huisstijl, outdoor, website en binnenkort nog veel meer…

www.polderlam.nl