Uitgever van businessbladen

Als communicatiebureau pur sang zijn wij in de loop der jaren uitgegroeid tot specialist in het maken van magazines. Soms in een vast format (Familiebedrijf in Beeld) maar net zo vaak leveren wij maatwerk magazines, al dan niet gesponsord.
De Groene Pluim
Zijlstra Infra
Wenzo Wireless
Hortus Leiden
Iedereen werkt


Familiebedrijf in beeld
Nieuw vakblad dat kijkt in de ziel van het familiebedrijf, de ruggengraat van onze economie. Familiebedrijven worden gekenmerkt door een hechte keten gefundeerd op gedegen bedrijfsvoering, passie, hoge betrokkenheid van de medewerkers en een directie die het langetermijnbelang voorop stelt. Familiebedrijf in beeld is spokesman van de directie en interviewt klanten, leveranciers en stakeholders. Zo ontstaat een levendig beeld van deze dynamische bedrijven. Bekijk hier de edities.

ASWA Keukens
Container Service C. Groenenboom
Jansma Burdaard
Middelkoop Keukens, Badkamers & Interieur
Aannemersbedrijf A.G.J.C. van Breda
Weduwe de Bruyn Logistics
Van Diessen Keukens
Makso Elektronica Assemblage
Das Keukens
Diepeveen
Tinnemans Keukens
Van der Tol bv
Gubbels
Jac Ruyters Groep
Reyrink
Berkers
Inco
Kwetters
De Werkendamse
Aannemersbedrijf van Duin
Janssen Group Maastricht
Zwammerdam
Jansen Ter Borg
Middelkoop
CSB
Kwerreveld
Abbink
Weever
Wulro
Alka Keukens heemstede
Bos Veevoeders
Homekeukens
Abbink
Hepro
Kwerreveld
AST
Stessen
Tribes
KeukenAtHome
Eurorail

Maakindustrie in beeld
De Nederlandse maakindustrie is springlevend. Hier zit de toekomst van ons land; bedenken, maken en creativiteit verbinden met technologie. Ons vakblad heeft tot doel om voorbeelden van dit type bedrijven op te sporen en te presenteren. Prachtige parels.

Maakindustrie in beeld Makso

Kernwaarden

1

Branden is meer dan een leuk logootje

Zoek de ziel van je bedrijf en heb het lef om je te onderscheiden. Maar denk altijd van buiten naar binnen in plaats van andersom.

2

Meestal is minder meer, niet altijd

De kunst van het weglaten. Wij mogen die graag beoefenen. Zoals schrijven schrappen is. Toch kan over the top effectief zijn.

3

Waak voor versnippering

Een beetje van dit en een beetje van dat. Dan houdt u iedereen te vriend. Behalve uw doelgroep.

Uitgelicht

mockup_Zaknieuwsbrief22NL_binnenwerk

We maken ‘m al zo lang. Maar het verveelt nooit. De personeelskrant van deze Veense eiergigant. Frisse reportages en nieuwtjes over Ovo-Vision het allesomvattende datasysteem. En natuurlijk, een kleurrijk eierrecept op maat.

Opened_Top

Dussense betongigant van de Oud Hollandse Tegel draait als nooit tevoren en breidt uit! Nieuwsbrief op staand A3 formaat, toont net iets groter dan liggend A3. Enfin, kijk zelf maar eens.

personeel_cover_dicht

Oranje blanje bleu, die driekleur van Van der Giessen wapperde als nooit tevoren. Parel voor de Werkendamse maakindustrie. Dat is Van der Giessen. Voor hun open dag ontwikkelden wij een drietraps uitnodiging voor relaties, advertenties en affiches voor de regio.

mockup_3luik_cover

Wat doen we eigenlijk niet voor deze zuiderburen? Deze Belgische NV uit Wijnegem (Naast Aantwerpen) voorzagen we van een strakke huisstijl, maken de advertenties, bedenken het mediaplan, maken de brochures en twee keer per jaar een internationale newsletter die hoge ogen gooit.