Kelder en Balkenende met De Groene Pluim

In opdracht van de BZW (VNO-NCW Brabant Zeeland) ontwikkelde ons bureau onlangs een speciaal magazine over De Groene Pluim (www.degroenepluim.nl) Op een congres op het International Airport Breda werd dit magazine gepresenteerd door deze Bekende Nederlanders. Het blad staat vol met artikelen over ondernemers en wethouders in de regio Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom die zich verdienstelijk maken met duurzaam en sociaal betrokken ondernemen. Naast het magazine waren wij ook verantwoordelijk voor de huisstijl.

Bent u ook ondernemer of overheid die meer wil weten over een speciaal magazine? Neem dan eens contact op met Govert Lagrouw. Volkomen vrijblijvend gaat hij met u in gesprek. Mail: info@lagrouwsc.nl of bel 0183-401078/06-51200448.

Bekijk de Groene Pluim magazine

https://issuu.com/lagrouwsc/docs/bzw_depluim1_webpdf_88ece75ed5c4f4

Kernwaarden

1

Branden is meer dan een leuk logootje

Zoek de ziel van je bedrijf en heb het lef om je te onderscheiden. Maar denk altijd van buiten naar binnen in plaats van andersom.

2

Meestal is minder meer, niet altijd

De kunst van het weglaten. Wij mogen die graag beoefenen. Zoals schrijven schrappen is. Toch kan over the top effectief zijn.

3

Waak voor versnippering

Een beetje van dit en een beetje van dat. Dan houdt u iedereen te vriend. Behalve uw doelgroep.

Uitgelicht

mockup_Zaknieuwsbrief22NL_binnenwerk

We maken ‘m al zo lang. Maar het verveelt nooit. De personeelskrant van deze Veense eiergigant. Frisse reportages en nieuwtjes over Ovo-Vision het allesomvattende datasysteem. En natuurlijk, een kleurrijk eierrecept op maat.

Opened_Top

Dussense betongigant van de Oud Hollandse Tegel draait als nooit tevoren en breidt uit! Nieuwsbrief op staand A3 formaat, toont net iets groter dan liggend A3. Enfin, kijk zelf maar eens.

personeel_cover_dicht

Oranje blanje bleu, die driekleur van Van der Giessen wapperde als nooit tevoren. Parel voor de Werkendamse maakindustrie. Dat is Van der Giessen. Voor hun open dag ontwikkelden wij een drietraps uitnodiging voor relaties, advertenties en affiches voor de regio.

mockup_3luik_cover

Wat doen we eigenlijk niet voor deze zuiderburen? Deze Belgische NV uit Wijnegem (Naast Aantwerpen) voorzagen we van een strakke huisstijl, maken de advertenties, bedenken het mediaplan, maken de brochures en twee keer per jaar een internationale newsletter die hoge ogen gooit.