Kelder en Balkenende met De Groene Pluim

In opdracht van de BZW (VNO-NCW Brabant Zeeland) ontwikkelde ons bureau onlangs een speciaal magazine over De Groene Pluim (www.degroenepluim.nl) Op een congres op het International Airport Breda werd dit magazine gepresenteerd door deze Bekende Nederlanders. Het blad staat vol met artikelen over ondernemers en wethouders in de regio Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom die zich verdienstelijk maken met duurzaam en sociaal betrokken ondernemen. Naast het magazine waren wij ook verantwoordelijk voor de huisstijl.

Bent u ook ondernemer of overheid die meer wil weten over een speciaal magazine? Neem dan eens contact op met Govert Lagrouw. Volkomen vrijblijvend gaat hij met u in gesprek. Mail: info@lagrouwsc.nl of bel 0183-401078/06-51200448.

Bekijk de Groene Pluim magazine

https://issuu.com/lagrouwsc/docs/bzw_depluim1_webpdf_88ece75ed5c4f4

Kernwaarden

1

Branden is meer dan een leuk logootje

Zoek de ziel van je bedrijf en heb het lef om je te onderscheiden. Maar denk altijd van buiten naar binnen in plaats van andersom.

2

Meestal is minder meer, niet altijd

De kunst van het weglaten. Wij mogen die graag beoefenen. Zoals schrijven schrappen is. Toch kan over the top effectief zijn.

3

Waak voor versnippering

Een beetje van dit en een beetje van dat. Dan houdt u iedereen te vriend. Behalve uw doelgroep.

Uitgelicht

RETAILENBkopie

Wij werken in de food bijvoorbeeld voor het prachtige merk Polderlam, en ook in de woninginrichting voor de Woonboulevard Sliedrecht. Retail ten voeten uit. Maar we zijn ook kind aan huis in de houtverwerkende industrie, de bouw, de scheepsbouw en de zakelijke dienstverlening. Misschien wel in die van u. Bel ons op 0183-401078 of mail info@lagrouwsc.nl voor een inspirerende kennismaking!

ab18-voorbeeld

Ons A-merk. Complete productie van dit zakenblad door Lagrouw Communicatie: redactie, advertentieverkoop en fotografie. Verschijnt vier keer jaar jaar in Altena, Gorcum en Dongemond.

Blader door het ISSUU bestand

Web woonboulevard in mal

Huis aan huis folder met actiematig karakter. Website heeft vooral tot doel te fungeren als richtingwijzer. Inmiddels uitgebreid met SEO, woonblog en zoekoptimalisatie