(k)ei goed magazine over Kwetters 70

Maar liefst 84 pagina’s over één bedrijf. Is dat niet een beetje veel? Nou dat valt wel mee. We interviewden pluimveehouders in Duitsland, Nederland en Belgie, spraken met Kwetters’ commissarissen, leveranciers, medewerkers en de burgemeester en waren getuige van Kwetters eigen sportdag. Echt waar, als we thuis onder de douche stonden, zongen we over Kwetters.

Zo’n (k)ei goede glossy is misschien voor uw bedrijf ook wel haalbaar! Meer weten? Bel eens met Govert Lagrouw op zijn 06/51200448, of 0183-401078. Mailen kan ook: info@lagrouwsc.nl

https://issuu.com/lagrouwsc/docs/fib_kwetters_nl_binnenwerk

Kernwaarden

1

Branden is meer dan een leuk logootje

Zoek de ziel van je bedrijf en heb het lef om je te onderscheiden. Maar denk altijd van buiten naar binnen in plaats van andersom.

2

Meestal is minder meer, niet altijd

De kunst van het weglaten. Wij mogen die graag beoefenen. Zoals schrijven schrappen is. Toch kan over the top effectief zijn.

3

Waak voor versnippering

Een beetje van dit en een beetje van dat. Dan houdt u iedereen te vriend. Behalve uw doelgroep.

Uitgelicht

RETAILENBkopie

Wij werken in de food bijvoorbeeld voor het prachtige merk Polderlam, en ook in de woninginrichting voor de Woonboulevard Sliedrecht. Retail ten voeten uit. Maar we zijn ook kind aan huis in de houtverwerkende industrie, de bouw, de scheepsbouw en de zakelijke dienstverlening. Misschien wel in die van u. Bel ons op 0183-401078 of mail info@lagrouwsc.nl voor een inspirerende kennismaking!

ab18-voorbeeld

Ons A-merk. Complete productie van dit zakenblad door Lagrouw Communicatie: redactie, advertentieverkoop en fotografie. Verschijnt vier keer jaar jaar in Altena, Gorcum en Dongemond.

Blader door het ISSUU bestand

Web woonboulevard in mal

Huis aan huis folder met actiematig karakter. Website heeft vooral tot doel te fungeren als richtingwijzer. Inmiddels uitgebreid met SEO, woonblog en zoekoptimalisatie